curierat

Inchirieri Auto in Bucuresti

BUCURESTI Restaurante in Bucuresti Cazare Locuri de Munca Fotografii din Bucuresti
Restaurante | Baruri si Puburi | Cluburi | Cafenele si Ceainarii | Cazare in Bucuresti | Birouri Notariale | Benzinarii | Sali Intretinere Fizica | Curierat
Total Car

Inchirieri Auto

Inchirieri Auto in Bucuresti

Total Car

Zona:Pantelimon
Inchirieri Auto in Bucuresti
Adresa: Strada Industriilor Nr: 56A Sector 3
Telefoane: 021.256.15.65
0756.153.779
0733.004.308
Fax: 021.256.15.64
TOTAL CAR este un grup de firme din domeniul leasingulului si vanzarilor de masini si utilaje, in cadrul caruia activeaza cu succes si un Departament de RENT a CAR.

Extinderea noastra teritoriala prin filiale in Bucuresti, Cluj, Iasi, Constanta, Timisoara, Suceava, Botosani ne permite sa acoperim cereri de inchirieri masini in multe alte orase din Romania, precum si transferuri in tara cu masini de cea mai inalta clasa din punct de vedere al confortului si al sigurantei.

Va oferim spre inchiriere masini din toate gamele: de teren - cu tractiune 4X4, microbuze, masini monovolum de familie - cu 6 sau 7 locuri, medii sau mici, cu sau fara sofer. Cu un aer trendy, bussiness sau de vacanta, masinile noastre va vor ajunge cu siguranta la suflet! Pentru a putea beneficia de serviciile noastre de Rent a Car va asteptam cu placere de luni pana vineri intre orele 9.00 si 17.00 la sediul nostru pentru a va putea alege masina dorita.

Gama larga de masini si reinnoirea permanenta a flotei, flexibilitatea in negociere si promptitudinea in livrare ne recomanda ca fiind in topul firmelor de inchirieri auto in orasele in care activam. Mai mult, fie ca sunati la Bucuresti, Cluj, Iasi, Constanta, Timisoara, Suceava sau Botosani, veti gasi intotdeauna raspunsurile cautate la un personal calificat, care va poate consilia in legatura cu tipul si performantele fiecarei masini in parte, in functie de necesitatile dumneavoastra. Discounturile, cardurile de fidelitate si serviciile conexe pe care le oferim sunt cateva variante cu care iesim in intampinarea clientilor nostri, incercand astfel sa ii multumim si sa dezvoltam o relatie cordiala si de durata cu ei.
Coordonate GPS:Latitudine: 44.4277077 / Longitudine: 26.2113738
© 2009 itbox.ro Inchirieri Auto & Rent a Car in Bucuresti ETP - Webhosting Profesional itbox
Jocuri online in Romania - Taxi in Romania
Inchirieri Auto & Rent a Car in Bucuresti, Total Car