curierat

Institutul Teologic Baptist din Bucuresti

BUCURESTI Restaurante in Bucuresti Cazare Locuri de Munca Fotografii din Bucuresti
Restaurante | Baruri si Puburi | Cluburi | Cafenele si Ceainarii | Cazare in Bucuresti | Birouri Notariale | Benzinarii | Sali Intretinere Fizica | Curierat
Institutul Teologic Baptist din Bucuresti

Bucuresti

Universitati in Bucuresti

Institutul Teologic Baptist din Bucuresti

Adresa: Strada Berzei Nr: 29 Sector 1
Telefoane: 021.315.91.08
Fax: 021.316.79.26
Site:http://www.itb.ro/
Institutul Teologic Baptist din Bucuresti - Facultati
Institutul Teologic Baptist din Bucuresti - Descriere
Institutul Teologic Baptist din Bucuresti formeaza slujitori eclesiali în vederea extinderii Împaratiei lui Dumnezeu, bazându-se pe învăţătura Sfintelor Scripturi şi în colaborare cu bisericile locale.

STRATEGIA DE LUCRU

- Echiparea unor pastori cu viziune misionara, care sa motiveze Bisericile locale din România pentru misiune interna si externa. România este a 3-a tara din Europa ca numar de evanghelici (CTBB echipeaza slujitori din toate Bisericile evanghelice).

- Echiparea unor misionari transculturali care sa lucreze în grupurile etnice mai putin evanghelizate din România sau alte tari ale lumii. Absolventi ai Facultatii noastre lucreaza deja în misiune de lunga durata în: Peru, Macedonia, India, Ucraina, Moldova, Italia.

- Echiparea unor plantatori de Biserici pentru localitatile fara Biserici evanghelice din România. Exista 11 orase si 7 000 de sate fara nici o Biserica evanghelica în România. Pentru ca în orase fiecarei Biserici sa-i revina 10 000 de oameni, sunt necesare aproximativ 500 de Biserici noi.

- Pregatirea unor profesori crestini care sa introduca în sistemul de educatie din România o dimensiune crestina autentica prin calitatea informatiilor oferite, dar mai ales prin etosul aplicat.

- Pregatirea unor cadre didactice crestine pentru scolile teologice din România, Ucraina si Republica Moldova.
Coordonate GPS:Latitudine: 44.43942 / Longitudine: 26.08194
Universitati din Bucuresti
© 2009 itbox.ro Institutul Teologic Baptist din Bucuresti - Universitati, Academii si Facultati in Bucuresti ETP - Webhosting Profesional itbox
Jocuri online in Romania - Taxi in Romania
Institutul Teologic Baptist din Bucuresti - Universitati, Academii si Facultati in Bucuresti