curierat

Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila"

BUCURESTI Restaurante in Bucuresti Cazare Locuri de Munca Fotografii din Bucuresti
Restaurante | Baruri si Puburi | Cluburi | Cafenele si Ceainarii | Cazare in Bucuresti | Birouri Notariale | Benzinarii | Sali Intretinere Fizica | Curierat
Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila"

Bucuresti

Universitati in Bucuresti

Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila"

Adresa: Strada Dionisie Lupu Nr: 37 Sector 5
Telefoane: 021.318.0718
021.318.0719
Site:http://www.univermed-cdgm.ro/
Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" - Facultati
» Facultatea de Farmacie
» Facultatea de Medicina
» Facultatea de Medicina Dentara
» Moase si Asistenti Medicali
Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" - Descriere
Continuatoare a traditiilor Scolii Nationale de Medicina si Farmacie, Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" Bucuresti, si-a asumat misiunea educarii si formarii de specialisti de inalta tinuta in domeniul ocrotirii sanatatii, invatamantului si cercetarii stiintifice. Cu siguranta, in secolul ce a urmat fondarii celei ce avea sa reprezinte prima institutie de invatamant medical si farmaceutic din Romania, multe alte mari universitati au imbratisat acest scop. Totusi, cred ca spiritul de pionierat si idealismul care i-a animat pe fondatorii nostri, continua sa dea Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" o vitalitate distincta in lumea academica romaneasca.

Reprezentand de-a lungul anilor un lider in domeniul stiintelor medicale si beneficiind de o bogata experienta interdisciplinara, UMF "Carol Davila" si-a propus sa contribuie nemijlocit la dezvoltarea invatamantului si a cercetarii stiintifice de specialitate.

De aceea, putem spune ca, astazi, prezenta si influenta Universitatii se fac simtite in toate colturile lumii. Ele sunt rodul incercarilor noastre de a insufla studentilor perspective transnationale asupra conditiei umane, deschise catre lume si implicare in complexitatea acesteia.

In laboratoarele si salile sale de curs, in spatiile rezidentiale sau in oricare alt loc al campusului universitar, veti putea descoperi o cultura in care aspiratiile inalte si implicarea sunt incurajate. Ca institutie de invatamant cu un important rol public, Universitatea noastra intelege sa promoveze libertatea de opinie in randul comunitatii universitare, membrilor sai fiindu-le recunoscut si ocrotit dreptul la expresie, in domeniul lor de competenta, in acord cu propria constiinta.

Personal, ma simt foarte norocos ca am putut sa traiesc experienta unica a apartenentei la aceasta comunitate, mai intai ca student al acestei prestigioase scoli si, ulterior, ca membru al corpului sau didactic.

Va invit sa vizitati aceste cateva pagini dedicate Universitatii noastre, in incercarea de a descoperi si de a intelege singuri ce face din aceasta un loc special, deopotriva incarcat de traditie si de spirit novator.
Coordonate GPS:Latitudine: 44.44215 / Longitudine: 26.10199
Universitati din Bucuresti
© 2009 itbox.ro Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" - Universitati, Academii si Facultati in Bucuresti ETP - Webhosting Profesional itbox
Jocuri online in Romania - Taxi in Romania
Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" - Universitati, Academii si Facultati in Bucuresti