curierat

Universitatea Athenaeum

BUCURESTI Restaurante in Bucuresti Cazare Locuri de Munca Fotografii din Bucuresti
Restaurante | Baruri si Puburi | Cluburi | Cafenele si Ceainarii | Cazare in Bucuresti | Birouri Notariale | Benzinarii | Sali Intretinere Fizica | Curierat
Universitatea Athenaeum

Bucuresti

Universitati in Bucuresti

Universitatea Athenaeum

Adresa: Strada Giuseppe Garibaldi Nr: 2A Sector 2
Telefoane: 021.230.57.38
021.230.57.26
Fax: 021.231.74.18
Email:secretariat@univath.ro ; rector@univath.ro ; biblioteca@univath.ro
Site:http://www.univath.ro/
Universitatea Athenaeum - Facultati
» Facultatea de Administratie Publica
» Facultatea de Stiinte Economice
Universitatea Athenaeum - Descriere
Universitatea ,,Athenaeum” din Bucuresti a fost fondata în anul 1990 ca institutie particulara de învatamânt superior si este acreditata prin lege.

Pe toata traiectoria activitatii, marcata de cei 17 ani de existenta a Universitatii, întreaga atentie a conducerii a fost axata pe continutul învatamântului, pe asigurarea dimensiunii si structurii cunostintelor mereu în concordanta cu ecuatia cerere-oferta educationala, ea însasi în dinamica permanenta în spatiul intern, european, international.

Trebuie sa subliniem ca garantul calitatii ofertei Universitatii l-a reprezentat un corp profesoral, care cu satisfactie l-am definit întotdeauna de elita, alcatuit din cadre didactice si prestigiosi oameni de stiinta si cultura, specialisti în diferite ramuri ale economiei, ale managementului, juridice, umaniste, etc.

În reformarea sa în conformitate cu principiile si cerintele Procesului Bologna, sistemul de învatamînt din România trece prin transformari majore, mai ales din anul universitar 2005/2006, transformari ce privesc organizarea si continutul compatibile cu sistemul educationl european.
Coordonate GPS:Latitudine: 44.46099 / Longitudine: 26.10473
Universitati din Bucuresti
© 2009 itbox.ro Universitatea Athenaeum - Universitati, Academii si Facultati in Bucuresti ETP - Webhosting Profesional itbox
Jocuri online in Romania - Taxi in Romania
Universitatea Athenaeum - Universitati, Academii si Facultati in Bucuresti