curierat

Universitatea Bioterra

BUCURESTI Restaurante in Bucuresti Cazare Locuri de Munca Fotografii din Bucuresti
Restaurante | Baruri si Puburi | Cluburi | Cafenele si Ceainarii | Cazare in Bucuresti | Birouri Notariale | Benzinarii | Sali Intretinere Fizica | Curierat
Universitatea Bioterra

Bucuresti

Universitati in Bucuresti

Universitatea Bioterra

Adresa: Strada Ion Ionescu De La Brad Nr: 97 Sector 1
Telefoane: 021.269.34.47
021.269.34.45 - IMAT
021.269.34.38 - DREPT
021.269.34.39 - CEPA
Fax: 021.269.34.46
Site:http://www.bioterra.ro/
Universitatea Bioterra - Facultati
» Facultatatea de Management Agroturistic
» Facultatea de Controlul si Expertiza Produselor Alimentare
» Facultatea de Drept
» Facultatea de Ingineria Produselor Alimentare
Universitatea Bioterra - Descriere
Universitatea Bioterra, la 1 octombrie 2008, va aniversa 18 ani de la înfiintare, respectiv 1 octombrie 1990, când au început cursurile Facultatii de Inginerie si Management Agroturistic.

Planurile de învatamânt si programele analitice sunt moderne, flexibile si adaptate la standardele internationale. Exista un corp profesoral de elita, care pe lânga activitatea didactica desfasoara si activitate de cercetare fapt confirmat în anii 2000 si 2001 când Rectorul Univesitatii Bioterra, împreuna cu un grup de cadre didactice si cercetatori au fost medaliati la Saloanele Internationale de Inventii, Tehnici si Produse noi de la Geneva (Elvetia) si Budapesta (Ungaria).

Cei peste 7000 de absolventi, care au finalizat studiile universitare la facultatile din componenta Universitatii Bioterra Bucuresti sunt solicitati de piata muncii, lucrând în domeniul de competenta al diplomei universitare obtinute.

Suntem singura universitate de învatamânt privat din România care are în propietate toate spatiile de învatamânt: amfiteatre, sali de seminar, laboratoare, biblioteci etc., centre de practica si dotarile aferente ale acestora, fiind permanent la dispozitia studentilor nostrii.

Universitatea acorda începând cu anul II de studii burse de merit pentru studentii cu rezultate foarte bune la învatatura, burse sociale (pentru studentii meritosi si situatie materiala precara), precum si reduceri de taxe în diferite cazuri, toate acestea fiind stipulate în Carta Universitara.
Coordonate GPS:Latitudine: 44.49855 / Longitudine: 26.06603
Universitati din Bucuresti
© 2009 itbox.ro Universitatea Bioterra - Universitati, Academii si Facultati in Bucuresti ETP - Webhosting Profesional itbox
Jocuri online in Romania - Taxi in Romania
Universitatea Bioterra - Universitati, Academii si Facultati in Bucuresti