curierat

Universitatea Crestina "Dimitrie Cantemir"

BUCURESTI Restaurante in Bucuresti Cazare Locuri de Munca Fotografii din Bucuresti
Restaurante | Baruri si Puburi | Cluburi | Cafenele si Ceainarii | Cazare in Bucuresti | Birouri Notariale | Benzinarii | Sali Intretinere Fizica | Curierat
Facultatea de Stiinte Juridice si Administrative

Bucuresti

Universitati in Bucuresti

Universitatea Crestina "Dimitrie Cantemir"

Facultatea de Stiinte Juridice si Administrative

Adresa: nespecificat Splaiul Unirii Nr: 176 Sector 4
Telefoane: 021.330.79.12
021.330.83.44
Email:office @ ucdc.ro
Site:http://www.ucdc.ro/
- Prin profilul sau, este unica facultate din Romania in care procesul de invatamant imbina studiul stiintelor juridice cu managementul administrativ. Aici sunt pregatiti viitorii specialisti in domeniul cercetarii, teoriei si practicii juridice si administrative, precum si in domeniul administratiei publice.

- Procesul de invatamant este asigurat de cadre didactice universitare de prestigiu.

- Fondata in anul 1990, Facultatea de Stiinte Juridice si Administrative organizeaza, pentru specializarea STIINTE JURIDICE, cursuri de zi- 4 ani - si cursuri cu frecventa redusa - 4 ani. In toti anii universitari se studiaza cel putin doua limbi de circulatie internationala si informatica juridica.

- Pentru specializarea ADMINISTRATIE PUBLICA, autorizata prin H.G. 916, se organizeaza cursuri de zi cu durata de 3 ani.

- Facultatea asigura studentilor cursuri tiparite la toate disciplinele, spatii universitare moderne, librarie si biblioteca, laboratoare de informatica si criminalistica, sala de judecata etc.

- Studentii Facultatii de Stiinte Juridice si Administrative beneficiaza de o moderna sala de judecata, singura in invatamantul privat, in care pot pune in practica cunostintele acumulate la orele de curs prin simularea unor procese.

- Studentii anilor superiori fac practica in instante judecatoresti, parchet, notariat, administratia publica etc. Pana in prezent, facultatea are peste 3000 de licentiati, cu specializarea: magistrati, procurori, avocati, notari publici, specialisti in administratia publica, diplomatie etc.

- Facultatea intretine relatii de colaborare cu facultati de acelasi profil din strainatate si organizeaza schimburi de cadre didactice si studenti.

- Pentru absolventii licentiati se organizeaza studii aprofundate, cursuri postuniversitare, masterat si doctorat.
Coordonate GPS:Latitudine: 44.40713 / Longitudine: 26.12756
Alte facultati din cadrul: Universitatea Crestina "Dimitrie Cantemir"
Universitati din Bucuresti
© 2009 itbox.ro Facultatea de Stiinte Juridice si Administrative - Universitatea Crestina "Dimitrie Cantemir" ETP - Webhosting Profesional itbox
Jocuri online in Romania - Taxi in Romania - Radio in Romania
Univesitati, Facultati, Colegii in Bucuresti, Facultatea de Stiinte Juridice si Administrative