curierat

Universitatea Media

BUCURESTI Restaurante in Bucuresti Cazare Locuri de Munca Fotografii din Bucuresti
Restaurante | Baruri si Puburi | Cluburi | Cafenele si Ceainarii | Cazare in Bucuresti | Birouri Notariale | Benzinarii | Sali Intretinere Fizica | Curierat
Universitatea Media

Bucuresti

Universitati in Bucuresti

Universitatea Media

Adresa: Strada Jean Louis Calderon Nr: 33 Sector 2
Telefoane: 021.310.37.94
021.310.37.95
Fax: 021.310.37.20
Email:contact @ universitateamedia.ro
Site:http://www.universitateamedia.ro/
Universitatea Media - Facultati
» Facultatea de Cinematografie si Televiziune
Universitatea Media - Descriere
Initial, Universitatea Media a pornit la drum cu trei mari specializari: Jurnalism, Cinematografie/TV si Managementul Afacerilor.

Fiecare dintre cele trei domenii a produs generatii de absolventi care, ulterior, si-au croit drum pe piata media din Romania. O parte din jurnalisti lucreaza deja in mari companii de profil din Romania.

Iar cei care au terminat managementul afacerilor profita astazi de cunostintele acumulate in diverse proiecte de succes.

Studentii Facultatii de Cinematografie si Televiziune au avut sansa sa lucreze cu mari regizori care au filmat in studiourile Mediapro, precum Francis Ford Coppola (2005) sau Costa Gavras (2003).

Universitatea Media a fost mereu in avangarda invatamantului de profil. Astazi, incercam sa raspundem nevoilor unei piete in schimbare, prin crearea unei legaturi mai puternice cu trustul Mediapro. Vrem ca talentul si cunostintele profesionistilor formati in ultimul deceniu sa poata fi valorificate in interiorul trustului. De aici, intentia de a schimba orientarea Universitatii Media, concentrand proiectele de viitor spre cinematografie si televiziune.
Coordonate GPS:Latitudine: 44.43942 / Longitudine: 26.10502
Universitati din Bucuresti
© 2009 itbox.ro Universitatea Media - Universitati, Academii si Facultati in Bucuresti ETP - Webhosting Profesional itbox
Jocuri online in Romania - Taxi in Romania
Universitatea Media - Universitati, Academii si Facultati in Bucuresti