curierat

Universitatea Nationala de Arte

BUCURESTI Restaurante in Bucuresti Cazare Locuri de Munca Fotografii din Bucuresti
Restaurante | Baruri si Puburi | Cluburi | Cafenele si Ceainarii | Cazare in Bucuresti | Birouri Notariale | Benzinarii | Sali Intretinere Fizica | Curierat
Universitatea Nationala de Arte

Bucuresti

Universitati in Bucuresti

Universitatea Nationala de Arte

Adresa: Strada General Budisteanu Constantin Nr: 19 Sector 1
Telefoane: 021.312.51.97
021.31.43.211- Serviciul Contabilitate
021.312.45.51 - Secretariat Master
Email:secretarsef@unarte.org
Site:http://www.unarte.ro/
Universitatea Nationala de Arte - Facultati
» Facultatea de Arte Decorative si Design
» Facultatea de Arte Plastice
» Facultatea de Istoria si Teoria Artei
Universitatea Nationala de Arte - Descriere
Prin intermediul programelor propuse, Universitatea Nationala de Arte ofera posibilitatea asimilarii limbajului specific artelor plastice printr-un studiu constant al modelelor naturale si culturale (artificiale), printr-o integrare permanenta a naturii umane, psihice si cosmice in geometria spirituala a oricarei transfigurari artistice.

Universitatea Nationala de Arte este institutia care pastreaza instrumentarul de lucru cu care artistul contemporan se poate exprima legind elementele ce provin din traditiile artei universale cu structura si sensibilitatea individului si cu optiunea de gust a contemporanilor. Atât programa generala asumata la nivelul catedrelor cât si programele individuale ale profesorilor artisti, însasi marca artistica a acestora, converg în ideea unei perpetue repuneri în discutie a conceptului însusi de pictura, grafica, sculptura, între rigoarea definirii istorice si academice si deschiderile necesare prin actualizarea si continua lor redefinire în raport cu dinamica si fenomenologia artei contemporane. Alternând studiul ca experienta imanenta a întelegerii si aprofundarii mijloacelor de expresie si experimentul ca modalitate de autoreflectare (identificare) a propriei personalitati, Universitatea Nationala de Arte ofera posibilitatea inter si pluridisciplinara a constientizarii si devenirii artistice complexe.

Prin problematica abordata în cadrul Universitatea Nationala de Arte, prin intermediul disciplinelor fundamentale si al celor complementare se urmaresc imperativele limbajului specific, plecând de la premisa ca scopul studiului il constituie gasirea unor forme unice de expresie. Universitatea Nationala de Arte propune prin intermediul absolventilor sai un model cultural care poate lega formele artei universale de spatiul cultural contemporan.

Universitatea Nationala de Arte ofera posibilitatea absolvirii cu diploma de licenta a sectiilor de sculptura, pictura, grafica, foto-video si pedagogie împreuna cu un curs ce cuprinde notiuni de conservare si restaurare.

Universitatea Nationala de Arte ofera studentilor sai posibilitatea studierii limbajelor alternative prin asimilarea cursurilor specifice de foto si film.

Universitatea Nationala de Arte ofera in egala masura posibilitatea absolvirii cu Diploma de Master of Fine Arts.

Prin absolvirea pachetului de discipline psiho-pedagogice, Universitatea Nationala de Arte ofera tuturor studentilor sai posibilitatea obtinerii unui certificat necesar pentru a activa ca profesor de desen. Prin trecerea la Sistemul European de Credite Transferabile, Universitatea Nationala de Arte ofera posibilitatea transferului si echivalarii anilor de studiu in orice alta universitate de acelasi nivel din lume.

Universitatea Nationala de Arte ofera posibilitatea de colaborare si schimburi interuniversitare cu orice universitate din Europa.

Specificul instructiei artistice sustinute de Universitatea Nationala de Arte consta in promovarea unui tip de gandire elastica, in raportarea continua a temelor la problematica contemporana cu variante de abordare, in evitarea conservatorismului si a dogmelor.

Universitatea Nationala de Arte promoveaza prin mijloace specifice (simpozioane, expozitii, conferinte de presa) lucrarile si ideile studentilor si absolventilor sai.

Universitatea Nationala de Arte ofera studentilor sai burse si camin.

Universitatea Nationala de Arte ofera studentilor sai o biblioteca ce contine aproximativ 50.000 de titluri.
Coordonate GPS:Latitudine: 44.44296 / Longitudine: 26.09087
Universitati din Bucuresti
© 2009 itbox.ro Universitatea Nationala de Arte - Universitati, Academii si Facultati in Bucuresti ETP - Webhosting Profesional itbox
Jocuri online in Romania - Taxi in Romania
Universitatea Nationala de Arte - Universitati, Academii si Facultati in Bucuresti