curierat

Universitatea Romano-Britanica

BUCURESTI Restaurante in Bucuresti Cazare Locuri de Munca Fotografii din Bucuresti
Restaurante | Baruri si Puburi | Cluburi | Cafenele si Ceainarii | Cazare in Bucuresti | Birouri Notariale | Benzinarii | Sali Intretinere Fizica | Curierat
Universitatea Romano-Britanica

Bucuresti

Universitati in Bucuresti

Universitatea Romano-Britanica

Adresa: nespecificat Splaiul Independentei Nr: 319 Sector 6
Telefoane: 021.316.10.53
0728.746.377 ( 07BUSINESS )
0723.300.510
Fax: 021.316.1049
Email:office@theu.ro
Site:http://www.theu.ro/
Universitatea Romano-Britanica - Facultati
» Facultatea de Business
Universitatea Romano-Britanica - Descriere
Infiintata prin Fundatia IDM – fundatie care reprezinta un model de reusita durabila, rezultat al imbinarii inteligentei si inventivitatii cu munca neobosita si profesionalismul – Universitatea Romano-Britanica pregateste in acelasi spirit de competenta si pragmatism specialisti cu formatie superioara in administrarea afacerilor.

M-am bucurat cand un grup de tineri talentati, dornici sa realizeze ceva util pentru ei si pentru societatea romaneasca, in conditii dificile, au avut curajul, puterea si priceperea sa porneasca in anul 1990, ceea ce se cheama "o afacere". Ei s-au strans in jurul unui lider. Multi absolvisera aceeasi facultate, au fost studenti de-ai mei. Au dovedit capacitate de lucru in echipa, stiinta in a selecta ceea ce era util din cunostintele dobandite in scoala si deschidere spre a invata multe alte lucruri noi.

Universitatea Romano-Britanica are la baza o conceptie moderna, inovatoare, care imbina experienta directa acumulata de acest grup remarcabil de oameni de afaceri romani, cu modele europene de succes, adaptate la sistemul economic romanesc, intr-o forma noua, care ia in consideratie perspectiva aderarii tarii noastre la Uniunea Europeana. Ritmul dinamic imprimat pregatirii studentilor, continutul de inalt nivel al disciplinelor, tinut permanent la zi, orizontul larg al procesului formativ, dar si pragmatismul si adresa precisa, la obiect, vor constitui atu-uri incontestabile ale specialistilor in administrarea afacerilor formati in aceasta universitate. Sunt convins ca Universitatea Romano-Britanica se va dovedi ea insasi un model de intreprindere in care castiga toate partile, inclusiv societatea noastra ca sistem.

Urez succes viitorilor studenti ai Universitatii Romano-Britanice si dascalilor sai in activitatea lor nobila si exemplara!
Coordonate GPS:Latitudine: 44.44579 / Longitudine: 26.04509
Universitati din Bucuresti
© 2009 itbox.ro Universitatea Romano-Britanica - Universitati, Academii si Facultati in Bucuresti ETP - Webhosting Profesional itbox
Jocuri online in Romania - Taxi in Romania
Universitatea Romano-Britanica - Universitati, Academii si Facultati in Bucuresti